Details van de melding

Onderhoud Previder Online Services

Meldingstype

Onderhoud

Status

Afgebroken

Van invloed op

Werkplek Online en Applicatie Online

Categorieën

  • Werkplek Online
  • Applicatie Online

Gestart op

Beëindigd op

Laatste bericht

Om verschillende redenen hebben wij besloten dat we de werkzaamheden op 2 april niet gaan uitvoeren. Over het moment dat we wél deze werkzaamheden gaan uitvoeren, ontvang je aankomende maand informatie. Ons streven is om deze werkzaamheden uiterlijk 1 juli 2023 uit te voeren.

Wanneer je nog niet in staat bent geweest om de werkplekken te updaten met het juiste besturingssysteem, webbrowser en Citrix Workspace App, dan verzoeken wij je om dit alsnog zo spoedig mogelijk te doen.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

LET OP! Deze werkzaamheden hebben een afwijkende dag en tijdstip dan normaal gesproken.

Previder voert geplande Citrix back-end update werkzaamheden uit op de datum en tijdstip dat je hierboven leest. Binnen de genoemde tijden kunnen de diensten waar dit onderhoud invloed op heeft tijdelijk minder of niet beschikbaar zijn.
Doordat er updates worden geïnstalleerd is het belangrijk dat je altijd afmeldt en je werk is opgeslagen als je klaar bent met je werkzaamheden op een server. Wanneer je dit niet doet, kunnen wij niet voorkomen dat niet opgeslagen werk verloren gaat tijdens het onderhoud.
Om de werking van de Werkplek Online en Applicatie Online omgeving te blijven garanderen is het essentieel om de werkplek die verbinding maakt met de omgeving te voorzien van een up-to-date besturingssysteem, webbrowser en Citrix Workspace app. Als aan deze vereisten niet wordt voldaan is het aannemelijk dat na de update er geen verbinding gemaakt kan worden naar de genoemde diensten.
Wij adviseren je om zo snel mogelijk nadat wij de updates geïnstalleerd hebben, de applicaties binnen de genoemde diensten functioneel te testen.