Details van de melding

Onderhoud stroomvoorziening PDC2

Meldingstype

Onderhoud

Status

Afgerond

Van invloed op

Stroomvoorziening PDC2

Categorieën

  • Algemeen
  • Colocatie

Gestart op

Beëindigd op

Laatste bericht

Op 26 juli hebben we je bericht over het geplande onderhoud aan de A-feed in ons datacenter (PDC 2) op zaterdag 28 augustus 2021.

Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het treffen van de juiste voorbereidingen voor deze gebeurtenis. In de reacties op onze communicatie hebben we gemerkt dat door de vakantieperiode niet iedereen in de gelegenheid is geweest voldoende mitigerende maatregelen te nemen. Gezien het belang van continuïteit van uw bedrijfsvoering en de mogelijke risico’s bij uitval van apparatuur hebben wij besloten om dit noodzakelijke onderhoud tot nader order uit te stellen.

Over het vervolg informeren wij u op een later moment.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Op zaterdag 28 augustus voert Previder tussen 7.00 en 17.00 onderhoud uit aan de stroomvoorziening in PDC2. Dit betreft onderhoud aan de A-feed.
Tijdens het onderhoud wordt de A-feed afgeschakeld en is deze tijdens het onderhoud niet beschikbaar. De B-feed blijft wel beschikbaar. We raden aan om goed te controleren of alle apparatuur op beide feeds is aangesloten zodat tijdens het onderhoud geen onderbreking wordt ervaren.