Details van de melding

Verstoring glasvezel

Meldingstype

Incident

Status

Gesloten

Van invloed op

Klanten die WDM diensten van Previder afnemen

Categorieën

  • Connectiviteit

Gestart op

Beëindigd op

Laatste bericht

De leverancier heeft de werkzaamheden ten aanzien van de dienstverlening van Previder afgemeld.

De WDM dienstverlening van Previder is hersteld.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

De leverancier geeft aan dat het grootste deel van het laswerk gereed is. Monteurs zijn nu bezig met de laatste handhole om nog aantal tubes te lassen.
Deze laatste tubes zijn erg bewerkelijk. De leverancier verwacht tegen het midden- einde van de dag gereed te zijn met de herstelwerkzaamheden.

Geplaatst op: 

De herstelwerkzaamheden kosten meer tijd dan gehoopt. De eerste verbindingen kunnen vanaf nu herstellen. De inschatting is dat het algehele herstel waarschijnlijk nog drie uur gaat duren.

Geplaatst op: 

De leverancier heeft alle lasmodules vrij gegraven en is begonnen met voorbereidende lassen. Spoedig worden ook de overname lassen gerealiseerd. Er is extra capaciteit opgeschaald met twee extra monteurs en een coördinator.

Gezien de grote hoeveelheid werk is de inschatting nu dat het herstel tussen 07:00 en 10:00 uur gereed is.

Geplaatst op: 

Er is vastgesteld dat het niet mogelijk is om alle vezels te herstellen. Hierdoor is besloten om een omvangrijk omlasplan te starten. Er zijn hiervoor ondertussen extra monteurs opgeroepen. Het laswerk zal zo uitgevoerd worden dat de verbindingen welke nu nog (of weer) in dienst zijn nog zo lang mogelijk beschikbaar blijven. Maar uiteindelijk worden alle verbindingen van de geknikte kabel overgezet naar een nieuwe kabel.

De inschatting is dat de werkzaamheden tussen 06:00 en 09:00 uur gereed zijn.

Geplaatst op: 

Op dit moment is er een verstoring. Klanten die enkelvoudige WDM diensten afnemen ondervinden op dit moment een onderbreking in de dienst.
De leverancier heeft de verstoring in behandeling en rijdt op dit moment naar de locatie.
We houden jullie op de hoogte over de voortgang.