Details van de melding

Onderhoud Werkplek 365

Meldingstype

Onderhoud

Status

Afgerond

Van invloed op

Werkplek 365

Categorieën

  • Digitale Werkplek

Gestart op

Beëindigd op

Laatste bericht

Previder voert onderhoud uit op Werkplek 365 op de datum en tijdstip dat je hierboven leest. Tijdens deze werkzaamheden wordt Werkplek 365 naar de meest recente versie geupdatet. Gedurende dit onderhoud is de applicatie niet volledig beschikbaar. Binnen het genoemde onderhoudsmoment kunnen er meerdere onderbrekingen worden ervaren. Er is een melding zichtbaar dat er onderhoud is.
Vervolgens kan er in de nieuwe versie verder gewerkt worden. Gebruikers worden binnen de applicatie op de hoogte gebracht van eventuele nieuwe of gewijzigde functionaliteiten.

Na deze update is het mogelijk om de Werkplek 365 mobiele App in gebruik te nemen. Er zijn meerdere methoden om de App in te stellen. De instelmogelijkheden kun je lezen op de volgende pagina:
https://support.workspace365.net/nl/articles/175386-mobiele-app#h_c528af7310

Wanneer je gebruik wenst te maken van de mobiele App én wilt aanmelden met e-mailadres dan is een toevoeging op de DNS regels nodig. Voor klanten waar Previder de DNS levert wordt morgenavond 27-08-2024 tussen 18:00 en 20:00 een toevoeging gedaan op de DNS regels zodat na de update van Werkplek 365 deze functionaliteit werkt.

Mochten hierover alsnog vragen over zijn dan kan hierover contact worden opgenomen met afdeling Support.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Er zijn geen eerdere berichten voor deze melding.