Details van de melding

Onderhoud Werkplek 365

Meldingstype

Onderhoud

Status

Afgerond

Van invloed op

Werkplek 365

Categorieƫn

  • Digitale Werkplek

Gestart op

Beƫindigd op

Laatste bericht

Deze werkzaamheden zijn afgerond. Tijdens deze werkzaamheden hebben de aanpassingen van de DNS wat langer geduurd dan vooraf was verwacht waardoor er mogelijk kortstondig even geen verbinding gemaakt kon worden. De migratie is succesvol doorgevoerd.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Previder voert werkzaamheden uit op Werkplek 365 op de datum en tijdstip dat je hierboven leest. Door veranderingen bij onze leverancier wordt de omgeving in fasen technisch gemigreerd naar een nieuw platform. Deze eerste fase heeft voor enkele klanten gevolgen, hiervoor is contact gezocht met deze klanten.
Tijdens deze werkzaamheden dienen er geen wijzigingen doorgevoerd te worden binnen de instellingen van Werkplek 365. Wijzigingen die wel worden doorgevoerd worden niet meegenomen in deze migratie.
In de loop van de avond wordt er omgeschakeld naar het nieuwe platform. Mogelijk dient er op dat moment opnieuw ingelogd te worden. Vanaf vrijdag 12 juli zijn er weer wijzigingen mogelijk in de instellingen van Werkplek 365.
Mocht er vanuit Werkplek 365 resources worden gebruikt die met een Firewall beschermd zijn dan dienen naast het huidige IP-netwerk 84.241.137.228/32, de volgende IP-netwerken toegevoegd te worden: 20.103.81.112/28 ; 13.81.43.99/32
Na een succesvolle migratie worden de overige fases gepland.