Details van de melding

Werkzaamheden aan de Core Infrastructuur PDC1

Meldingstype

Onderhoud

Status

Afgerond

Van invloed op

lanten die Internet en/of Transit/Expressroute diensten afnemen in PDC1

Categorieën

  • Algemeen
  • Colocatie
  • Connectiviteit

Gestart op

Beëindigd op

Laatste bericht

Helaas zijn wij als gevolg van een nog lopend incident op onze zuid-route naar Amsterdam genoodzaakt om het voor vanavond geplande onderhoud in PDC1 te annuleren.
Meer informatie over dit incident vindt u https://status.previder.com/index.php?id=1154

Het voor vanavond geplande onderhoud aan de Core Infrastructuur in PDC1 komt te vervallen en zal worden herpland.
De nieuwe datum en tijd zal wederom via dit portaal worden gecommuniceerd.
Klanten met een Previder Transit dienst en/of een expressroute richting een hyperscalerdienst in Frankfurt geleverd vanuit in PDC1, zullen tevens separaat worden geïnformeerd over deze nieuwe datum.

Onze excuses voor het ongemak.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Hierbij willen we je informeren over geplande onderhoudswerkzaamheden aan ons netwerk. Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten te waarborgen, voeren we op de hierboven genoemde datum en tijd, optimalisaties door op onze Core Infrastructuur.
Tijdens dit servicewindow kan er mogelijk een kortstondige onderbreking plaatsvinden met de connectiviteit van en naar internet. Previder Transit diensten en connectiviteit met hyperscalers als Azure, AWS, Oracle cloud geleverd vanuit PDC1 zullen gedurende het service-window niet of verminderd beschikbaar zijn.
Klanten met een Previder Transit dienst en/of een expressroute richting een hyperscalerdienst in Frankfurt geleverd vanuit in PDC1 worden hierover separaat geïnformeerd.

We streven ernaar de impact tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.